Algemene voorwaarden

Levertijd 
hetkraamkadootje.nl garandeert dat uw spandoek(en) uiterlijk binnen de aangegeven levertijd (na betaling) wordt geleverd mits PostNL meewerkt. 

Bezorging
Indien hetkraamkadootje.nl kan aantonen dat zij uw bestelling tijdig bij PostNL hebben aangeboden dan stelt zij zich niet verantwoordelijk voor vertraagde aflevering. Houdt u er rekening mee dat PostNL niet op zon- en feestdagen levert.

Het juiste adres
Indien u niet het juiste adres en email/telefoonnummer opgeeft kunnen wij niet garanderen dat de levering op tijd plaats vindt. De kosten voor het verzenden naar een onjuist adres en mogelijk herzenden zijn voor uw rekening. Onze verzendkosten zijn gebaseerd op verzending in Nederland. Verzending naar het buitenland is op aanvraag.

Pakket zoek
Indien het pakket zoek raakt tijdens de levering door PostNL, en hetkraamkadootje.nl kan aantonen dat zij uw bestelling tijdig bij PostNL hebben aangeboden dan is hetkraamkadootje.nl niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het zoekraken van dit pakket. Wel kan hetkraamkadootje.nl meekijken naar een passende oplossing.

Kwaliteitsgarantie
Voordat een spandoek wordt verstuurd wordt deze door hetkraamkadootje.nl altijd deskundig gecontroleerd op eventuele beschadigingen of fabricagefouten. Mocht u om één of andere reden toch nog een beschadiging of fabricagefout vinden, dan kan het product ‘binnen’ drie dagen op eigen kosten geretourneerd worden. Het product zal dan vervangen worden.

Retourrecht
Volgens de wet ‘Kopen op afstand’ heeft iedereen recht van retour op artikelen, besteld via het internet. Bij hetkraamkadootje.nl besteld u een spandoek op maat (maatwerk), echter geldt op deze producten geen retourrecht.

Ambachtelijk product
Houdt u er rekening mee dat als een spandoek eenmaal bedrukt is, dat dit een ambachtelijk product is geworden. Wat inhoudt dat geen enkel spandoek helemaal indentiek is. Dat eigenlijk elk spandoek uniek is en dat het een gepersonaliseerd spandoek is. hetkraamkadootje.nl stelt zich niet aansprakelijk voor het verkeerd ophangen van een poster/spandoek.

Voorwaarden spandoek Huren

 • Deze voorwaarden hebben betrekking op de verhuur van de in de overeenkomst genoemde goederen, tussen enerzijds hetkraamkadootje.nl en anderzijds een verder te noemen huurder.
 • Een online reservering is geen 100% garantie dat het door uw gewenste product beschikbaar is.
 • Bij het huren van een artikel vragen wij borg á 20,- boven op de huurprijs.
 • De borg wordt bij retourneren contant terug betaald tenzij er niet voldoende contant geld in kas is, dan wordt de borg overgemaakt.
 • De huurtijd kan verlengd worden mits het artikel niet opnieuw gereserveerd is.
 • Per gehuurde spandoek geldt een minimum huur van 3 dagen. Dag 1 ophalen, Dag 2 gebruiken, Dag 3 terugbrengen.
 • De huurder is verantwoordelijk voor het artikel gedurende de huurperiode.
 • Het is de huurder niet toegestaan andere voorwerpen op/aan het artikel aan te brengen te beschrijven of te beplakken, ivm beschadiging en verkleuring.
 • Bij diefstal van het artikel wordt de borgsom ter verrekening ingehouden, en eventuele meer kosten in rekening gebracht.
 • Bij beschadiging, of vermissing van het artikel wordt een bedrag in rekening gebracht ten hoogte van de herstelwerkzaamheden en wordt het schadebedrag verrekend met de borgsom.
 • Het spandoek mag niet worden (op)gevouwen. U plaatst deze nadat u het spandoek opruimt weer ‘opgerold’ in de meegeleverde koker/doos.
 • Gehuurde artikelen en toebehoren blijven eigendom van hetkraamkadootje.nl.
 • Na afloop van de huurperiode brengt u het artikel op de afgesproken dag/tijd weer retour. De afgesproken dag/tijd zal per e-mail worden besproken.
 • Bij het te laat terugbrengen van een artikel wordt de dagprijs + eventuele gederfde inkomsten in rekening gebracht.
 • Bij terugbrengen voor de terugbreng-datum geven wij geen geld retour, anders dan de borg.
 • Onze artikelen mogen tijdens de huurperiode niet uitgeleend of verhuurd worden aan derden.
 • Huurder kan hetkraamkadootje.nl op geen enkele wijze aansprakelijk stellen voor schade of persoonlijke ongevallen die voortvloei-en uit het gebruik van onze artikelen.
 • Indien u uw reservering niet ophaalt en niet annuleert binnen 48 uur voor de ophaal datum, brengen wij daar kosten voor de in rekening.
 • De gehuurde spandoeken zijn tijdens bezit van huurder niet verzekerd.

Privacystatement

Inleiding
hetkraamkadootje.nl is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en de bezoekers van haar websites van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.hetkraamkadootje.nl houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Klikgedrag
Op de website van hetkraamkadootje.nl worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina’s. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan hetkraamkadootje.nl haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Wijzigingen
hetkraamkadootje.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Check daarom regelmatig dit privacy statement voor het privacybeleid van hetkraamkadootje.nl.

Volg hetkraamkadootje.nl!
[BTEN id="7751"]